Μαχαίρι Zwilling Miyabi 6000 MCT Steel 1 pc(s)
| Πλάνο δόσεων | Ποσό / μήνα |
|---|---|
| 2 | 96,04 € |
| 4 | 48,27 € |
| 6 | 32,35 € |
| 8 | 24,39 € |
| 10 | 19,62 € |
| 12 | 16,43 € |
| 18 | 11,13 € |
| 24 | 8,48 € |
| 36 | 5,83 € |
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να σε καλέσουμε άμεσα.
-
Παραλαβή από το κατάστημα:Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 73(πρώην Θησέως), Καλλιθέα
-
Παραλαβή από αυτόματο μηχάνημα BoxNow:Με την BoxNow μπορείς να παραλάβεις το δέμα σου από Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής που βρίσκεται κοντά σου όλες τις ώρες της ημέρας 24/7. Δυνατότητα αντικαταβολής με επιπλέον χρέωση 1€
-
Αποστολή στον χώρο σας(Υπολογισμός μεταφορικών):
Αναλυτική Περιγραφή
Το Zwilling Miyabi 6000 MCT Steel Knife είναι ένα premium Ιαπωνικό μαχαίρι κουζίνας, φτιαγμένο για εξαιρετική κοφτερότητα, ανθεκτικότητα και κομψό σχέδιο. Αυτό το μαχαίρι είναι μέρος της διάσημης σειράς Miyabi Artisan 6000MCT, γνωστής για τα προηγμένα υλικά και την προσεκτική χειροτεχνία.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
- Υλικό Λεπίδας: SG2 (MC63) μικρο-καρβιδικό ατσάλι, περιβεβλημένο σε δύο εξωτερικές στρώσεις ατσαλιού με χειροποίητο τελείωμα Tsuchime.
- Σκληρότητα Λεπίδας: 63 Rockwell (HRC), που επιτυγχάνεται μέσω μιας ειδικής διαδικασίας ψυχρής σκλήρυνσης (CRYODUR) στους -196°C.
- Τελείωμα Λεπίδας: Καθρέπτης-πολυτελές με σάντμπλαστ κατεργασία για την άκρη του σπαθιού.
- Τύπος Άκρης: Διπλά γυαλισμένη, τελειωμένη σε κοφτερή γωνία 9.5° έως 12° χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή τεχνική Honbazuke.
- Υλικό Λαβής: Λαβή Cocobolo Rosewood Pakkawood σχήματος D, με ορειχάλκινες και κόκκινες ενδιάμεσες στήλες, μωσαϊκό πείρο και καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι.
- Μέθοδος Κατασκευής: Σωληνοειδώς, χειροποίητα κατασκευασμένο στην Σέκι, Ιαπωνία.
Επιπλέον Χαρακτηριστικά
- Περίληψη CRYODUR Λεπίδας: Εξασφαλίζει εξαιρετική ανθεκτικότητα, διατήρηση της άκρης, και αντίσταση σε διάβρωση.
- Tsuchime Τελείωμα: Η χειροποίητη υφή αποτρέπει την κολλήση τροφίμων στη λεπίδα.
- Ανθρώπινη Λαβή: Σχεδιασμένη για άνετο κράτημα και χωρίς προσπάθεια κοπή.
- Πλύσιμο Χεριών Μόνο: Για να διατηρηθεί η ποιότητα και η εμφάνιση του μαχαιριού.
Αυτό το μαχαίρι είναι ιδανικό για επαγγελματίες σεφ και οικιακούς μάγειρες που εκτιμούν την ακρίβεια, την κομψότητα και την καλύτερη Ιαπωνική χειροτεχνία.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
-
Blade Material
- SG2 (MC63) micro-carbide powder steel
-
Blade Hardness
- 63 Rockwell (HRC)
-
Blade Finish
- Mirror-polished
-
Edge Type
- Double-beveled
-
Handle Material
- Cocobolo Rosewood Pakkawood
-
Manufacturing Method
- Handcrafted in Seki, Japan
-
Edge Finishing
- Honbazuke edge
-
Blade Thickness
- 2 mm
-
Total Length
- 26.5 cm
-
Blade Length
- 13 cm
-
Handle Length
- 13.5 cm
-
Handle Width
- 2.5 cm
-
Blade Width
- 2 mm